Taxatie Nieuwleusen

Taxatie in Nieuwleusen gezocht? Ontdek de mogelijkheden bij IJssel Taxateurs. Wij kunnen een taxatie van een woning in Nieuwleusen snel voor u uitvoeren. Wij zijn al jaren dé specialist op het gebied van taxeren. Dit omdat dit onze belangrijkste dienst is. Wij zijn geen makelaarskantoor die taxaties ‘erbij doen’, maar zetten ons hier fulltime voor in. Daarnaast kunnen wij u ook aanvullende adviezen geven over de aankoop van een nieuwe woning. Direct een taxatie of aankoopbegeleiding in Nieuwleusen inplannen? Neem vrijblijvend telefonisch contact op via:  0528 79 20 79.

Wat staat er in een taxatierapport?

Tijdens de opname voor het maken van een taxatierapport in Nieuwleusen worden er een aantal zaken onderzocht. Onder andere het soort woning en de bouwkundige kwaliteit van de woning komen hierbij aan bod. Maar ook wordt de woonoppervlakte en inhoud vastgesteld en wordt gekeken naar o.a. de bestemming en andere zaken. Deze bevindingen worden opgenomen in het rapport en bepalen mede de uiteindelijke waarde. Naast het verkrijgen van een hypothecaire lening kan een taxatierapport ook worden gebruikt bij aan- of verkoopbeslissing.

Gevalideerd taxatierapport voor uw woning in Nieuwleusen

In veel gevallen is het noodzakelijk dan wel zeer raadzaam een NWWI-gevalideerde taxatie te laten uitvoeren. Dit is een taxatierapport dat door het Nederlands Woning Waarde Instituut is goedgekeurd. Bij de aanvraag van de meeste hypotheken is dit een vereiste. Een taxatie in Nieuwleusen door IJssel Taxateurs kan zowel met als zonder NWWI-validatie. Wilt u uw woning verkopen en wilt u deze laten taxeren? Dan volstaat een niet-gevalideerd taxatierapport.

Wat kost een taxatie in Nieuwleusen?

Een taxatie in Nieuwleusen laat u uitvoeren om zekerheid te krijgen. Zekerheid over de staat van de woning die u op het punt staat te kopen. Zekerheid over eventuele bijkomende kosten. De kosten voor een taxatie in Nieuwleusen zijn bij ons te overzien en we zijn hier bovendien transparant in. Zo is een taxatie van een bestaande woning al mogelijk vanaf €445,- en taxeren wij nieuwbouwwoningen tegen een bedrag van €495,-. Daarnaast is het voor €800,- mogelijk een woning te taxeren voor het verkrijgen van een financiering, teneinde deze woning te verhuren. Tot slot kunt u een spoedtaxatie aanvragen voor €575,-. De prijzen voor taxaties van woningen in Nieuwleusen met een getaxeerde waarde boven de €1.000.000,- zijn op aanvraag. Bekijk hier het overzicht van onze tarieven.

Taxatie in Nieuwleusen zonder poespas

Bij IJssel Taxateurs doen we het anders. Waar vele andere taxateurs zich toch vooral met de makelaardij bezighouden, is het taxeren van woningen in Nieuwleusen en omstreken echt onze specialiteit. Dit doen we op een servicegerichte wijze. Onderdeel daarvan is dat we de prijzen voor onze taxatierapporten zo laag mogelijk willen houden. Zo beschikken we niet over een peperduur kantoor vol met designmeubels, werken bij ons slechts enkele, maar zeer gemotiveerde medewerkers en kenmerkt onze dienstverlening zich door efficiëntie.

De taxaties in Nieuwleusen en omstreken worden uitgevoerd door Johann van der Woude, een ervaren Register Taxateur en NVM-makelaar. Hij werkt al vele jaren volstrekt onafhankelijk en op een klantvriendelijke, professionele wijze. Door onze korte lijnen kan Johann vaak al op korte termijn een taxatie bij u in Nieuwleusen inplannen.

Taxatie in Nieuwleusen? IJssel Taxateurs!

Voor een taxatie in Nieuwleusen bent u aan het juiste adres bij IJssel Taxateurs in Zwolle. Wij helpen u met een gevalideerde NWWI-taxatie. Heeft u aanvullende vragen op het gebied van een taxatie in Nieuwleusen? Neem vrijblijvend telefonisch contact op via  0528 79 20 79 of mail naar hoogeveen@ijsseltaxateurs.nl.

Wij zijn ook eenvoudig te bereiken vanuit Dalfsen, Hattem, Hasselt, IJsselmuiden, Kampen, Meppel, Stadshagen, Staphorst, Vollenhove en Wezep.