Tarieven taxatie

Voor woningtaxaties hanteren wij vaste prijzen. Met onze all-in prijzen weet u dus direct waar u aan toe bent en komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Wij hebben een unieke werkwijze om ook bouwkundig een goed beeld van een woning te krijgen. Nieuwsgierig? Lees hier over onze unieke werkwijze.

Tarieven

Alle genoemde tarieven zijn all-in en inclusief btw (exclusief eventuele uitzonderlijke leges van de gemeente of bijkomende onderzoekskosten van het kadaster, indien van toepassing overleg vooraf).

Voor alle uit te voeren taxaties geldt: kleine aanpassingen in het rapport zoals het koppelen aan een geldgever of het aanpassen van de verbouwingswerkzaamheden of -kosten worden gratis uitgevoerd. In de zeer uitzonderlijke situatie dat er extra kadastrale- en/of milieu informatie moet worden opgevraagd, dan worden de extra kosten vooraf besproken en geaccordeerd.

Voor alle taxaties geldt dat tegen een scherp tarief een bouwkundig rapport kan worden gemaakt dat voldoet aan de NHG eisen.

Bureauwaardering € 195,-
Bel ons voor meer informatie op 038 888 90 56.

Taxatierapporten gevalideerd door het NWWI

  • vanaf € 645,-
  • bel ons om voor uw taxatierapport het juiste scherpe tarief te bepalen
  • taxatierapport financiering woning in verhuurde staat vanaf € 750,- *

* NWWI gevalideerd taxatierapport inclusief btw en alle bijkomende kosten geschikt voor het verkrijgen van financiering voor woningen welke worden gekocht voor de verhuur. Aan deze taxatierapporten worden door de meeste geldgevers extra eisen gesteld. IJssel Taxateurs voldoet aan die eisen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Wij zijn door Woonfonds aangesteld als gespecialiseerd verhuurwoning taxateur. Onze rapporten worden door o.a. door Woonfonds geaccepteerd!

Nieuwbouwtaxatie

Nieuwbouwtaxatie € 595,-
NWWI gevalideerd taxatierapport inclusief btw en alle bijkomende kosten voor nieuw te bouwen woningen.
Voor het verrichten van een nieuwbouwtaxatie hebben wij een aantal documenten nodig w.o. de bouwtekeningen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Toeslagen

€ 50,- voor appartementsrechten

Toeslagen verbouwingen: 
Geen toeslag in geval van verbouwingen tot € 10.000,-.
€ 50,- toeslag voor een verbouwing van € 10.000,- tot € 100.000,-
€ 100,- toeslag voor  een verbouwing vanaf € 100.000,-

Neem contact op met IJssel Taxateurs in Zwolle!

Niet-gevalideerd taxatierapport

IJssel Taxateurs maakt geen niet-gevalideerde rapporten. Alle taxatierapporten worden dus gevalideerd en worden door iedere geldverstrekker geaccepteerd.

 

De taxatie specialist in de omgeving Zwolle en Hoogeveen!

IJssel Taxateurs verzorgt woningtaxaties. Dankzij deze specialisatie kunnen wij nét een stapje extra doen. Dat ziet u terug in een korte levertijd, aantrekkelijke prijs en hoge kwaliteit van onze diensten.