Taxatie Hoogeveen

Als u een huis in Hoogeveen wilt laten taxeren, dan kunt u rekenen op de vakkundige en snelle service van IJssel Taxateurs. Wij hebben jarenlange ervaring in het taxeren van woningen in de regio Hoogeveen en Zwolle.

Hoe werkt een taxatie in Hoogeveen?

Wanneer u uw woning in Hoogeveen wilt laten taxeren, kunt u contact met ons opnemen. We stellen samen met u eerst het doel van de taxatie vast. Hierbij bepalen we of er naast de marktwaarde in huidige staat nog andere uitgangspunten in het rapport moeten komen, zoals een marktwaarde na het realiseren van een verbouwing. Vervolgens plannen we een afspraak met u in voor de opname van de woning in Hoogeveen door een taxateur. Als u als koper een taxatie wilt laten uitvoeren voor een woning, nemen wij zelf contact op met de verkopende makelaar om een afspraak te plannen. Zo ontzorgen wij u volledig!

Conform NRVT

Voor een woning taxatie in of nabij Hoogeveen verzamelen wij alle gegevens en stellen wij het taxatierapport conform de regelgeving van het NRVT op. Het rapport wordt vervolgens door het NWWI gevalideerd en wordt middels een inlogcode ter beschikking gesteld. We streven ernaar om het gevalideerde taxatierapport van uw woning in Hoogeveen binnen 3 werkdagen op te leveren.

Wat staat er in een gevalideerd taxatierapport van uw woning in Hoogeveen?

In het taxatierapport staan belangrijke zaken vermeld, zoals het type woning, de bouwkundige kwaliteit en de algemene staat van de woning in Hoogeveen. Deze en vele andere zaken zijn van belang om tot een reële marktwaarde te komen. U kunt het taxatierapport onder andere gebruiken om een hypotheek aan te vragen. Bij het kopen van een huis met een hypotheek moet u doorgaans bij de bank een gevalideerd taxatierapport laten zien. Het taxatierapport heeft dus veel waarde tijdens de aankoop van een woning of bij het herfinancieren van een bestaande woning in Hoogeveen.

Taxatie in Hoogeveen aanvragen bij deskundige taxateur

Wilt u een taxatie van uw woning in Hoogeveen aanvragen? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0528 79 20 79. Bij IJssel Taxateurs bent u aan het juiste adres voor een vakkundige en snelle taxatie van uw woning in Hoogeveen en omgeving! U kiest dan voor de meest betrouwbare taxatie, want onze rapportages voldoen aan alle eisen en zijn van hoge kwaliteit. Dit komt door onze ervaring en ons lidmaatschap bij de NVM.