Over ons

Het team van IJssel taxateurs bestaat uit zes gemotiveerde medewerkers. Register-Taxateurs Johann, Martijn en Khen zijn dagelijks op pad om uw of uw aangekochte woning te bekijken en op te nemen. Met hun oog voor detail en rustige voorkomen is het opnemen van een woning in bij hen goede handen. Op de binnendienst zitten Bas, Kayleigh en Emma als eerste aanspreekpunt. Omdat wij het zeer belangrijk vinden dat u in één keer goed geholpen wordt hebben zij veel vrijheid om beslissingen te nemen en weten ze alles van de geldende regels omtrent taxeren. Niks is zo vervelend als de mededeling: “dat moet ik even navragen, u wordt teruggebeld”. Dat doen wij dus net even anders!

Johann

Eigenaar | Register-Taxateur

Onze taxateur en eigenaar van IJssel Taxateurs is Johann van der Woude. Een ervaren en gedreven Register-Taxateur, tevens lid van de NVM met een specialisatie in woningtaxaties. Vanuit Johanns klantgerichte visie staat IJssel Taxateurs garant voor een snelle manier van werken en het nakomen van afspraken.

Khen

Register-Taxateur

Sinds maart 2018 ben ik werkzaam bij IJssel Taxateurs op de binnendienst. In 2023 heb ik mijn opleiding tot taxateur wonen afgerond en ben ik vanuit onze vestiging in Hoogeveen als taxateur actief. Dagelijks bezoek ik woningen en maak ik op kantoor taxatierapporten. Een leuk en afwisselend vak, elke woning is weer anders.

Martijn

Register-Taxateur

Na jaren verschillende functies in de financiële dienstverlening te hebben bekleed ben ik vanaf juli 2019 werkzaam op de binnendienst bij IJssel Taxateurs. Destijds heb ik gekozen voor een switch naar de dynamische vastgoedbranche.  Sinds februari 2024 ben ik actief als Register-Taxateur vanuit onze vestiging in Heerde.

Bas

Binnendienst

Nadat Bas werkzaam was als zelfstandig ondernemer in de meubelbranche was het tijd voor iets nieuws. Hij bekeek wat de mogelijkheden waren in de vastgoedbranche en kwam hierdoor in contact met Johann en er was direct een klik. Door groei van IJssel Taxateurs was er ruimte voor een binnendienst medewerker en dit is een functie die hij graag wilde invullen.

Deze uitdagende functie met veel afwisselende werkzaamheden past perfect bij mij!”

Raymond

Bouwkundige

Mijn naam is Raymond de Leeuw en sinds Juni 2021 mag ik onderdeel uitmaken voor het team van IJssel Woningkeurders.

Met mijn jaren ervaring als timmerman/uitvoerder is deze functie mij op het lijf geschreven. Met de veelzijdigheid van deze functie is geen dag hetzelfde. Door mijn ervaring, kennis en kunde is het maken van een bouwkundige keuring bij mij in goede handen.

Aanpassen aan klantvraag

De consument wordt steeds kritischer. Dit komt onder andere door de transparantie van het internet. De klant wil een scherp geprijsd rapport, maar ook een bruikbaar rapport dat zo snel mogelijk geleverd wordt. Om aan deze vraag te voldoen richt IJssel Taxateurs zich bewust op één specialisatie: taxatiewerk. Geen dure kantoren, tientallen medewerkers of bureaucratische situaties, maar gewoon één gespecialiseerde taxateur en een efficiënte binnendienst die alles vlot en goedkoop voor u regelt.

Professioneel & kundig

Wij zijn ervan overtuigd dat taxeren een specialiteit geworden is en steeds meer gaat worden. Dat komt onder meer omdat taxatierapporten en taxateurs aan steeds strengere eisen moeten voldoen. Denk daarbij aan de vereiste gevalideerde rapporten en het NRVT-taxateursregister. IJssel Taxateurs voldoet aan al deze eisen. Bovendien zijn we lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM, zijn we aangesloten bij het NWWI en staan we ingeschreven in de registers van het NRVT en VastgoedCert.

Prijsbewust

Bij IJssel Taxateurs treft u geen luxe kantoren op dure locaties aan. Dat is voor het uitwerken van een taxatierapport niet nodig. Zo blijven de kosten laag, de prijs van de diensten concurrerend en kunnen we een korte levertijd garanderen.

Onafhankelijk

IJssel Taxateurs in Zwolle is geheel onafhankelijk, wij verkopen geen woningen. Dat maakt ons ook een zeer geschikte partner voor makelaarskantoren die een bepaalde taxatie niet mogen of kunnen uitvoeren. Onze klantenkring bestaat onder andere uit banken, hypotheekadviseurs, collega makelaarskantoren en particulieren.