Woningtaxatie: snel en vakkundig

Wij zijn IJssel Taxateurs. Aangenaam! Gespecialiseerd in het taxeren van woningen in diverse soorten en maten. Taxeren doen we dag in, dag uit. Binnen een straal van twintig kilometer rondom ons kantoor in Zwolle. Dat doen we snel en vakkundig. Al meer dan twaalf jaar. IJssel Taxateurs is lid van de NVM en werkt voor banken, hypotheekadviseurs en particulieren. Werken wij ook al voor u?

Woningtaxatie is een vak apart. Het is werk dat we het liefste doen; werk waarin we bijzonder goed zijn. Dat durven we best van onszelf te zeggen (en onze groeiende en tevreden klantenkring bewijst dat)! Het team van IJssel Taxateurs waarborgt een gedegen én vlotte afwikkeling van alle bij ons ondergebrachte taxaties. Daar kunt u op rekenen.

Professionele gesprekspartner

Zoekt u als hypotheekadviseur een woningtaxateur in de omgeving van Zwolle? Zoek dan niet verder! Niet alleen zijn wij hierin gespecialiseerd, we doen het vakkundig én snel. Wij zijn uw professionele gesprekspartner. Ook ten aanzien van bijzonderheden bij een woning zoals nieuwbouw, een verbouwing, bij maatregelen op het gebied van duurzaamheid of bij verhuurwoningen.

Rapport snel klaar

Omdat het taxeren van woningen onze ‘corebusiness’ is, kan ons team u meteen vertellen wat een taxatie kost, wanneer wij deze kunnen uitvoeren en hoe snel u ons taxatierapport op uw bureau mag verwachten. Tenslotte is dat wat u graag wilt weten wanneer u ons kantoor belt!

U wilt meteen spijkers met koppen slaan. Uw klant heeft immers altijd haast. Dus werken wij met gezwinde spoed, maar altijd goed en nauwkeurig. Ons team beoogt de rapporten binnen drie werkdagen na opname aan te leveren. Bij een spoedopdracht is het rapport binnen twee werkdagen na opdracht gereed.

Omdat we hechten aan een goede bereikbaarheid, is ons kantoor op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 uur tot 21.00 uur. Bel ons gerust. We staan voor u klaar.