Taxatie Assendorp

Vandaag is het zover: de taxatie van uw toekomstige woning in Assendorp. Misschien vindt u het een beetje spannend. Eén voor één zijn alle ontbindende voorwaarden als sneeuw voor de zon verdwenen. De bouwkundige keuring toonde geen verrassingen. Uw eigen huis heeft al een nieuwe eigenaar. De gemeente geeft toestemming voor de gewenste verbouwing. Nu alleen die taxatie in Assendorp nog… Gelukkig hebben wij bij IJssel Taxateurs razendsnel een gevalideerd taxatierapport voor u opgesteld.

Snelle taxatie

Het taxatierapport van uw woning wordt maximaal 2 dagen na de taxatie in Assendorp bij u aangeleverd. Dit gebeurt digitaal: in de vorm van een PDF-bestand. Zit er echter haast achter? Geef dit rustig bij ons aan. Wij hebben altijd een passende oplossing.

Zekerheid met IJssel Taxateurs

IJssel Taxateurs is specialist in het taxeren van woningen. Omdat dit onze kerntaak is, zijn wij goed op de hoogte van wat er binnen ons vakgebied gebeurt. Dit wordt door NVM onderstreept. Wij zijn namelijk gecertificeerd lid. Dit betekent dat onze taxatierapporten aan alle eisen voldoen. En dat onze documenten door alle geldverstrekkers en banken worden geaccepteerd. Wel zo fijn! Daarnaast kunnen wij flexibel omgaan met klantvragen. Zijn we prijsbewust. En 100% onafhankelijk! Bij ons is uw taxatie in Assendorp dus in goede handen.

Vraag direct een taxatie in Assendorp aan!

Wilt u weten hoeveel uw (toekomstige) woning waard is? Dan kan een specialist van IJssel Taxateurs u gegarandeerd verder helpen. Bezoek ons aan de Zwartewaterallee 48 te Zwolle. Of bel 038 888 90 56 om een afspraak te maken. Nieuwsgierig naar onze tarieven? Bekijk de verschillende pakketten op onze website. Met IJssel Taxateurs is uw gewenste taxatie in Assendorp zo gepiept!