IJssel Taxateurs gaat alleen nog maar taxaties uitvoeren

Er gaat bij IJssel Taxateurs iets veranderen. Met ingang van 1 september stoppen wij volledig met onze aankoopbegeleiding. De belangrijkste reden is dat taxeren steeds meer een specialiteit wordt. Aankoopdossiers zorgden voor “ruis” op de lijn; zeker wanneer je bedenkt dat onze processen zijn ingericht op taxaties. “Ruis” is voor niemand fijn; kortom: daar moesten we iets aan doen.

Door per september helemaal te stoppen met aankoopbegeleiding, zijn wij in staat om nog efficiënter aan onze taxaties te werken. Zo kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Meer kennis
Nog een reden om deze stap te zetten is het nieuwe model taxatierapport dat medio 2021 in werking treedt. Onze verwachting is dat taxeren meer tijd in beslag gaat nemen en nog meer kennis en kunde van de taxateur gaat vragen. Een nieuwe uitdaging die ons team voor de volle honderd procent aangaat. Om er helemaal klaar voor te zijn, gaan wij ons de komende tijd verdiepen in het nieuwe model. Dat betekent ook dat we de noodzakelijke cursussen gaan volgen om ons taxatiewerk volgens de nieuwste eisen uit te voeren.

Door ons helemaal op taxaties te richten, kunt u erop blijven vertrouwen dat wij u (net zo) snel en goed (als voorheen) een gevalideerd taxatierapport kunnen leveren. IJssel Taxateurs; onze naam zegt eigenlijk alles al…